DOMÁCÍ TURNAJ

21.05.2009 15:01

V pátek 8.5.2009 jsme pořádali na našem hřišti fotbalový turnaj pro ročník narození 2002 a mladší. Turnaje se mělo zúčastnit osm mužstev, ale na poslední chvíli (ve středu 6.5.) nám odřeklo účast mužstvo Horních Měcholup!!! Přes snahu pořadatelů se tuto ztrátu, v tak krátkém čase, nahradit nepodařilo.

Hrálo se systémem každý s každým na dvou travnatých hřištích (2 x ½ hřiště), sedm hráčů v poli + brankář a hráči předváděli opravdu statečné výkony. K vidění bylo hodně krásných gólů a fotbalových akcí malých fotbalistů.

Turnaj vyhrálo mužstvo TJ Tatranu Sedlčany. Na druhém místě se umístilo mužstvo ČAFC Praha, na třetím ČL-U Beroun a na čtvrtém Slavia Praha. Páté místo domácího mužstva zůstalo za očekáváním, ale na druhou stranu nás výrazně nikdo nepřehrál. Následující pořadí: šesté místo Kohouti DDM Rokycany a sedmé místo Viktoria Žižkov.

Nejlepším brankářem turnaje byl vyhlášen Ondřej Matějka Slavie Praha, nejlepším střelcem Filip Horváth ČAFC Praha a Černého Petra dostává mužstvo Horních Měcholup, za odhlášení se z turnaje za pět minut dvanáct.

Děkujeme mužstvům za účast, snad se turnaj líbil a doufáme, že se brzy zase uvidíme.

Výsledky FK Králův Dvůr 8 5 09.xls (288 kB)