MEDAILOVÝ ÚSPĚCH NA TURNAJI V BRANDÝSE

25.05.2010 12:29

Účast na turnaji pořádaného Brandýsem nad Labem jsme proměnili ve stříbrné medaile. Turnaje se zúčastnilo osm mužstev rozdělených do dvou skupin, ze kterých první dva postoupily do semifinále a následného souboje o medaile. Ostatní svedli souboje o umístění na 5 – 8 místě.

Herně jsme toho moc nepředvedli, ale kluci bojovali až do konce. Náročnost turnaje spočívala v délce jednotlivých zápasů, hrálo se dvakrát 15 minut a všechna mužstva odehrála celkem pět utkání.

Ve skupině jsme neodehráli dobře první dva zápasy a měli na kontě pouze jeden bod. V závěrečném zápase ve skupině, s Duklou Praha, se rozhodovalo kdo z koho postoupí do finálové skupiny a my byli šťastnější. Můžeme ještě poděkoval Ravelu Ústí nad Labem, že Duklu porazil a my skončili druzí ve skupině. V semifinále jsme narazili na Spartu Praha ročník 2003 a zvítězili 3:1 po tvrdém boji. Finálové utkání již bylo jasnou záležitostí soupeře z Benešova, který zvítězil 5:1.

Foto z turnaje:

minibb.rajce.idnes.cz/BB_CUP_2010_23.5._2010_na_Lazenske/

Článek BB CUP Brandýs nad Labem:

minibb.webnode.cz/products/a1-rocnik-bb-cup-pro-rocniky-2002-a-ml-ve-zkratce-a-vysledkove/

 

Zápasy ve skupině:

FK Králův Dvůr – Ravel Ústí nad Labem                        0:1

Silný soupeř nás přehrával, my se statečně bránili až do konce a opět platilo nedáš dostaneš. Naši šanci bravurně zlikvidoval soupeřův brankář a my následně dostali gól v posledních vteřinách zápasu.

FK Králův Dvůr – Slavia Praha ročník 2003                 2:2

Vzhledem k tomu, že jsme po prvním zápase neměli žádnou přestávku využili jsme od začátku kluky, kteří si moc nezahráli v prvním zápase. Soupeř se proto dostal vždy do vedení, ale my stačili dvakrát srovnat. Ani návrat k původní sestavě už nám nestačil na zvrat tohoto zápasu.

FK Králův Dvůr – Dukla Praha                                       2:1

Rozhodující utkání o to kdo bude hrát finálovou skupinu nebo pouze o umístění na 5-8 místě jsme zvládli lépe. Vedli jsme po celý zápas a soupeř stačil ke konci pouze zkorigovat výsledek a zbytek jsme již ubránili.

Semifinále:

FK Králův Dvůr – Sparta Praha ročník 2003                 3:1

V průběhu utkání jsme si vypracovali náskok tři nula a soupeř stačil jen snížit.

Finále:

FK Králův Dvůr – Benešov                                   1:5

Utkání bylo jasnou záležitostí soupeře, my neměli již sílu na větší odpor. 

Pořadí turnaje:

1. Benešov; 2. FK Králův Dvůr; 3. Ravel Ústí nad Labem; 4. Sparta Praha 2003; 5. Slavia Praha 2003;6. FK Příbram; 7. Dukla Praha; 8. Brandýs nad Labem