OKRESNÍ PŘEBOR ML. PŘÍPRAVKY - KRÁLŮV DVŮR - 2

19.10.2009 11:38

Poslední turnaj, okresního přeboru mladších přípravek skupiny „A“, v tomto roce jsme uspořádali na našem hřišti. Z důvodu špatných klimatických podmínek v celém týdnu došlo k přesunutí turnaje na umělou trávu. V den turnaje nám počasí opět moc nepřálo, ale turnaj se podařilo odehrát celý.

Náš výkon byl jako na houpačce. První zápas nám vyšel herně i gólově na jedničku, druhý byl horší a v posledním, za vydatného deště, jsme opět dominovali a ještě neproměnili řadu šancí. Celý turnaj jsme tak dotáhli do úspěšného konce.

Ze šesti odehraných turnajů jsme čtyři vyhráli a ve dvou skončili druhý, s poměrem zápasů - 13 výher, 4 remízy a jedna prohra, se skóre 53:6.

Kompletní výsledky po šesti odehraných turnajích najdete v rubrice „OP ml. přípravek“.

Pořadí zápasů:

FK Králův Dvůr - ČL-U Beroun "A"        9:0

Naši střelci se probudili a soupeři, po krásných akcích, nasázeli devět gólů.

FK Králův Dvůr - ČL-U Beroun "B"        2:2

Druhé utkání bylo bojovné, i když jsme prohrávali tak se nám podařilo zápas otočit, ale soupeř vyrovnal díky těsně před koncem z trestnému kopu po vymyšleném faulu!!!

FK Králův Dvůr - FK Rudná            3:0

V tomto utkání se hrálo opět o vítěze turnaje. Utkání jsme zvládli na jedničku a ještě jsme řadu sólových nájezdů na branku soupeře neproměnili. 

Účast:

Lukáš Abrahám, Šimon Krivačka, Jan Vrba, Martin Vitík, Matyáš Podroužek, David Štětka, Tomáš Tikovský, Filip Sabou, Tomáš Černý, Martin Kašák