PRVNÍ ZLATO

21.05.2009 14:55

V sobotu ráno 21.2. jsme jeli do Dobřichovic. Na pátečním tréninku jsme řešili soupisku. Po telefonické domluvě nám trenér Berouna půjčil dva hráče (Lukáše Pecha, Patrika Vydru). I tak máme nejmíň hráčů na turnaji.

 

K.Dvůr-Dukla  0:0

Do zápasu jsme vstoupili aktivně. Naše snahy o vstřelení branky končí u výborného brankáře. Velmi dobré utkání skončilo remízou.

 

K.Dvůr-Chabry 3:1

Ve vyrovnaném průběhu zápasu se soupeř dostal do vedení. Nám se v závěru podařilo vstřelit tři branky a důležitý zápas vyhrát. Branky: Vydra 2x, Podroužek.

 

K.Dvůr-ČAFC 1:0

Poslední zápas ve skupině nás čekal favorit celého turnaje. Hodně bojovný a vyrovnaný utkání rozhodl jeden gól. Dali jsme ho my a vyhrály skupinu. Branky: Vrba

 

Semifinále:

 

K.Dvůr-Hořovicko 2:1

Výborný vstup do zápasu. Dobře sehrané rohy a vedeme dva nula. Soupeř v závěru snížil z trestného kopu. Konec utkaní jsme zvládli a postupujeme do finále!!!! Branky: Pech 2x

 

Finále:

K.Dvůr-ČAFC 2:2  (penalty 3:2)

Výborný zápas. Hrálo se vyrovnané utkání, soupeř dvakrát vedl, my vyrovnali v poslední minutě. Branky: Podroužek 2x

Penalty: Vitík, Vydra, Podroužek

 

Celý turnaj jsme odehráli dobře,kluci dokázali otočit dva zápasy ve kterých prohrávali,dobře zahrávali standartní situace, bojovali o každý míč. Lukáš v bráně bez chyby(vyhlášen nejlepším brankářem turnaje),obrana Martin s Patrikem odehráli celý turnaj bez střídání a útočníci bojovali o každý míč. Velké poděkování všem hráčům za výkony a rodičům za fandění. Díky!!!

Hráči:

Martin Vitík, Patrik Vydra, Matyáš Podroužek, Lukáš Pech ,Šimon Krivačka, Lukáš Hájek, Honza Vrba