ZLATO Z BRANÍKU

24.06.2009 11:51

Na další turnaj, ve třetím víkendu za sebou, jsme vyrazili na již námi známé hřiště ABC Braník v neděli 21.6.2009. Turnaje se zúčastnilo osm mužstev a hrálo se ve dvou skupinách každý s každým a první dva celky postupovali do finálové skupiny, ostatní hráli o umístění na pátém až osmém místě. Po obdržení rozlosování jsme usoudili, že naše skupina je těžší což se také potvrdilo v konečném umístění mužstev.

V naší skupině jsme se postupně utkali s Motorletem Praha, který jsme porazili 3:0, nad naším rivalem z ČL-U Beroun jsme vyhráli 2:1 a na závěr porazili Baník Most 4:0.

Předváděná hra nás moc neuspokojila tak alespoň výsledky byly dobré. Skupinu jsme vyhráli bez ztráty bodu a do finálové skupiny si tak přinesli tři body, které se započítávali na základě výsledku s druhým postupujícím, kterým byl Beroun.

Druhou skupinu jasně vyhráli České Budějovice před Meteorem Praha.

Přestávka mezi základními skupinami a skupinami o umístění byla pořadateli využita k pořádání dovednostních soutěží (nožičky, slalom s míčem, střelba na přesnost) pro hráče jednotlivých mužstev. Za naše mužstvo se zúčastnili Matyáš Podroužek a Jan Vrba, který se dokázal dvakrát umístit na druhém místě, ve slalomu a ve střelbě na přesnost.

Pak již začali utkání o umístění. V našem prvním jsme jasně přehráli Meteor Praha 4:0, a už bylo jasné, že získáme medaili, ale před posledním zápasem s Budějovicemi jsme nevěděli jakou. K prvnímu místu na turnaji nám stačila i remíza, kterou nakonec toto utkání skončilo (1:1).

Naše druhá zlatá medaile nebyla podpořená dobrou hrou, ale již za předešlé turnaje jsme si to určitě zasloužili – klukům blahopřejeme.

Lepší zakončení sezóny jsme si nemohli přát.

Ještě jedno ocenění dostalo naše mužstvo - nejlepším brankářem turnaje byl vyhlášen náš Lukáš Abrahám.

Pořadí finálové skupiny:

1.      FK Králův Dvůr

2.      ČL-U Beroun

3.      Union České Budějovice

4.      Meteor Praha

Sestava:

Lukáš Abrahám, Šimon Krivačka, Martin Kašák, Jan Vrba, Jan Podzemský, Martin Vitík, Daniel Doubrava, Kateřina Votrubová, Matyáš Podroužek, David Štětka

 

Střelci:

4 x David Štětka,

2 x Daniel Doubrava, Martin Vitík

1 x Matyáš Podroužek, Kateřina Votrubová, Šimon Krivačka, Jan Vrba, vlastní, u jednoho nevím ať se dotyčný přihlásí na tréninku