DESET STATEČNÝCH NA METEORU

29.10.2009 13:06

Naší podzimní sezónu venkovních turnajů a zápasů jsme zakončili účastí na turnaji pořádaném FK Meteor Praha dne 28.10.2009. Na velmi kvalitně obsazeném turnaji jsme nebyli jen do počtu, ale celkově obsadili čtvrté místo ze čtrnácti mužstev. Naše bojovná hra plná nasazení všech hráčů potrápila nejednoho soupeře, ale naše kombinace nám trochu vázla.

Turnaj se odehrál na umělé trávě, kde mužstva byla rozdělena do dvou skupin po sedmi a následně se hrálo o umístění podle pořadí v tabulkách. V naší skupině jsme obsadili druhé místo se stejným počtem bodů jako Slavie Praha, ale s horším skóre a tak jsme svedli souboj o třetí místo s druhým týmem skupiny B – Bohemians 1905. Zápas o třetí místo byl vyrovnaný a o výsledku rozhodl až penaltový rozstřel, který jsme prohráli.

Všem hráčům musíme poděkovat za přístup k turnaji, ale musíme se zlepšit v kombinaci, přihrávkách.

Sled našich utkání ve skupině „A“:

FK Králův Dvůr – Meteor Praha   1:0

Nástup do utkání nám vyšel, vstřelili jsme rychlý gól a pak se štěstím ubránili vítězství.

 

FK Králův Dvůr – Střešovice                    3:0

Po celé utkání jsme měli převahu a soupeře jasně přehráli.

 

FK Králův Dvůr – Slavie Praha   1:1

Před utkáním jsme měli trochu obavy jak zvládneme toto utkání a tak jsme přizpůsobili taktiku. Soupeř nás tlačil a my hráli na rychlé protiútoky, které se nám docela dařili. Soupeř vedl a nám se podařilo srovnat z penalty, nařízené za faul brankáře. 

 

FK Králův Dvůr – Brandýs                        2:0

Rychlý gól po dobře rozehraném rohovém kopu nás uklidnil a soupeř neměl jedinou šanci.

 

FK Králův Dvůr – Senec               0:0

Tato remíza, jak se později ukázalo, nás připravila o finále. Po delší přestávce kluci nějak zapomněli běhat a soupeř svými fyzickými předpoklady nás k ničemu nepustil.

 

FK Králův Dvůr – Vltavín             2:0

Naše poslední utkání jsme zvládli opět na jedničku.

 

Utkání o umístění 3-4 místo:

FK Králův Dvůr – Bohemians 1905                0:0 na penalty 3:4

Vyrovnané utkání bez větších šancí skončilo bez branek a následovali penalty, za každé mužstvo zahrávalo pět hráčů. Naši kluci neproměnili dvě a soupeř bohužel jen jednu, zvítězil a obsadil třetí místo v turnaji. Našim klukům to bylo velice líto.

 

Pořadí v turnaji:

1. Sparta Praha; 2. Slavie Praha; 3. Bohemians 1905; 4. FK Králův Dvůr; 5. Meteor Praha; 6. Ústí nad Labem; 7. Mělník; 8. Vltavín Praha; 9. Dukla Praha; 10. Senec; 11. Zličín; 12. Brandýs; 13. Střešovice; 14. ČL-U Beroun

 

Hráči FK Králův Dvůr:

Lukáš Abrahám, Jan Vrba, Šimon Krivačka, Martin Kašák, Matyáš Podroužek, Martin Vitík, Tomáš Černý, David Štětka, Tomáš Tikovský, Viktor Harant