DRUHÝ DOMÁCÍ TURNAJ

08.06.2009 12:05

Druhý domácí turnaj pro fotbalisty ročníku 2002 a mladší jsme uspořádali v sobotu 6.6.2009 v odpoledních hodinách za účasti šesti mužstev. Opět jsme se potýkali s problémem odhlášených mužstev. První se z turnaje odhlásili Blšany a místo nich se zúčastnila Slavie Praha a jako druhý nám ve středu 3.6. odřekl účast ABC Bráník. Místo nich se v tak krátké době nepodařilo nikoho sehnat, tak jsme to řešili nasazením druhého týmu Králova Dvora.

Opět se hrálo systémem každý s každým, sedm hráčů v poli + brankář, na travnatém hřišti. Počasí nám tentokrát moc nepřálo, ale turnaj se s malou přestávkou podařilo odehrát celý.

Roli favorita potvrdila Sparta Praha, která neměla na turnaji konkurenci a jasně přehrála všechna mužstva svoji kombinační hrou. Na druhém místě se umístil domácí FK Králův Dvůr A, na třetím Slavia Praha a čtvrté obsadilo mužstvo ČL-U Beroun. O umístění mezi těmito mužstvy se rozhodovalo až v posledním zápase, ve kterém domácí mužstvo remizovalo v Berounem a odsoudilo tento tým až ke čtvrtému místu. Předposlední místo obsadil SKP Rakovník a na šestém se umístil druhý domácí tým složený převážně z mladším hráčů.

Nejlepším brankářem turnaje byl vyhlášen Šimon Matoušek, FK Králův Dvůr B, nejlepším střelcem Tomáš Pospíšil Sparta Praha.

 Výsledky turnaje Králův Dvůr 6 6 09.xls (283 kB)