HALOVÝ OP ML. PŘÍPRAVEK – 3 MÍSTO

04.01.2010 15:25

Již v neděli 3.1.2010 jsme zahájili rok halovým turnajem, který pořádal Českomoravský fotbalový svaz jako okresní přebor mladších přípravek v hale. Turnaje se zúčastnili mužstva z okresu Beroun – FK Hořovicko, Olympie Zdice, Zdrozdov, Cerhovice, FK Králův Dvůr, ČL-U Beroun „A“ a ČL-U Beroun „B“ a z Prahy Západ - FK Rudná.

Mužstva byla rozlosována do dvou skupin, ve kterých se hrálo každý s každým. První dva celky postoupili do semifinále a ostatní hráli jen o umístění. Skupina A byla ve složení FK Králův Dvůr, Olympie Zdice, ČL-U Beroun „B“, Cerhovice a skupina B - FK Hořovicko, FK Rudná, Drozdov, ČL-U Beroun „A“.

Turnaj jsme zahájili vítězstvím nad Cerhovicemi v poměru 2:0. Ze stálé převahy jsme se dokázali prosadit jen dvakrát. Ve druhém utkání jsme narazili na známého soupeře ČL-U Beroun „B“ a prohráli 3:2. Do utkání jsme vstoupili velmi dobře a rychle se ujali vedení, ale pak jsme si nechali dát tři góly a v závěru už jen korigovali výsledek. V utkání o postup ze skupiny do semifinále se Zdicemi jsme byli jednoznačně lepším mužstvem a jasně zvítězili 7:0. Ve skupině jsme obsadili druhé místo a v semifinále narazili na mužstvo Hořovic. Utkání bylo vyrovnané až do konce soupeř měl snad jen jednu nebezpečnější akci a tak se rozhodovalo až na penalty, ve kterých byl úspěšnější soupeř (2:1) což někteří hráči obrečeli.

Na souboj o třetí místo se těšil trenér Vláďa P., protože jsme opět narazili na ČL-U Beroun „B“, kterým jsme měli co vracet. Utkání jsme rozhodli v první půli třemi rychlými góly a zápas pak již kontrolovali. Turnaj vyhráli Hořovice před FK Rudná a námi.

Po vlažném začátku bych chtěl mužstvo pochválit za přístup a obzvlášť zápas s Hořovicemi byl pěkný v nasazení a bojovnosti. V souboji o třetí místo byla vidět i přihrávka a kombinace.

Hráči:

Lukáš Abrahám, Jan Vrba, Šimon Krivačka, Martin Kašák, Martin Vitík, David Štětka, Daniel Doubrava, Kateřina Votrubová, Tomáš Černý, Matyáš Podroužek