POSLEDNÍ NA TURNAJI V ODOLENĚ VODĚ

23.01.2012 12:49

Po dvou medailových úspěších jsme na kvalitně obsazeném turnaji obsadili poslední šesté místo. Turnaj se odehrál v sobotu 21.1. ve sportovní hale v Odolené Vodě za účasti Sparty Praha, Bohemians 1905, Hradce Králové, Teplic a našeho okresního rivala ČL-U Beroun. Kluci předvedli bojovné výkony, ale kvalita soupeřů a i trocha smůly, nám nestačilo na lepší výsledky než jsme uhráli.

FK Králův Dvůr - Teplice        1:2

Soupeř byl po celý zápas lepší, zatlačil nás do defenzivy a ujal se vedení. Nám se podařilo půl minuty před koncem vyrovnat, ale ani to nestačilo k zisku bodu. Vlastním gólem, 5 vteřin před koncem zápasu, po rohu soupeře, jsme prohráli.

FK Králův Dvůr - Bohemians 1905    0:3

Soupeř z Vršovic nás předčil celkem jednoznačně a zaslouženě.

FK Králův Dvůr - Hradec Králové    1:2

V dalším zápase jsme se dokonce ujali po dobře rozehraném rohu vedení, ale chybami v defenzivě jsme vedení ztratili a po vyrovnaném průběhu prohráli.

FK Králův Dvůr - ČL-U Beroun    2:3

Rychlé vedení na okresním rivalem v poměru 2:0 nás uspokojilo a poté jsme soupeři dovolili aby utkání zvrátil.

FK Králův Dvůr - Sparta Praha    1:1

Po domluvě v kabině, kluci předvedli asi nejlepší výkon na turnaji a zaslouženě sebrali Spartě dva body a to chvíli před koncem jsme mohli po úniku rozhodnout.

Pořadí turnaje:

1. Bohemians 1905 - 15 bodů; 2. Hradec Králově - 9 bodů; 3. Sparta Praha - 8 bodů; 4. Teplice - 7bodů; 5. ČL-U Beroun - 3 body; 6. FK Králův Dvůr - 1 bod