PŘÁTELSKÁ UTKÁNÍ ČAFC PRAHA 17.3.2013

20.03.2013 16:02

V neděli 17.3.2013 jsme odehráli čtyři přátelská utkání na ČAFC Praha. Těchto přátelských utkání se kromě našeho týmů zúčastnily dva týmy domácích ČAFC Praha a dva týmy SK Kladno. Každé utkání se hrálo jednou 20 minut. Pro nás to byly první venkovní utkání (po halové sezóně), kdy se hrálo v počtu 7+1.

Hned v první utkání, které jsme odehráli s ČAFC Praha A se projevila naše nerozehranost. Soupeř nás hned od začátku přehrával, nám se nedařilo téměř nic. Soupeř měl výraznou převahu, byl rychlejší a to dokázal zúročit i gólově. Velmi rychle se ujal vedení 3:0. Až pak se nám podařilo hru vyrovnat, ale už se nám podařilo pouze snížit na konečných 3:2. V dalším utkání proti SK Kladno A jsme odehráli výrazně lepší utkání, i když jsme se nevyvarovali některých chyb, byli jsme po celé utkání lepším týmem a jen nedůsledností v zakončení skončilo utkání remízou 0:0. Proti týmu ČAFC Praha B jsme se prosadili i střelecky. Až za stavu 6:0 dokázal soupeř snížit z pokutového kopu na konečných 6:1. Poslední utkání jsme odehráli opět proti SK Kladno A. A utkání probíhalo podobně jako to první s tím rozdílem, že jsme dokázali vstřelit branku a zvítězili jsme 1:0.

Tato přátelská utkání byla pro naše hráče hlavně přípravou na blížící se pokračování okresního přeboru mladších žáků. Určitě se projevil přechod z haly na venkovní hřiště, kdy kluci přeci jenom potřebují určitý čas na přizpůsobení se jak většímu počtu hráčů, tak i  většímu prostoru na hřišti. I přes to, že kluci nastříleli ve čtyřech utkáních celkem 9 gólů, celou řadu šancí však nevyužili a to především nedůrazem v zakončení, tak i chybami při finální přihrávce. Určitě budou muset kluci zapracovat na rychlejší přihrávce, pohybu a zpracování míče. I přes řadu nepřesností a chyb však předvedené výkony dávají naději, že by kluci mohli navázat na velmi dobré výsledky z podzimní části.

Výsledky jednotlivých utkání:

FK Králův Dvůr - ČAFC Praha A    3:2

FK Králův Dvůr - SK Kladno A        0:0

FK Králův Dvůr - ČAFC Praha B     6:1

FK Králův Dvůr – SK Kladno A       1:0