PRVNÍ FINÁLE V RUDNÉ JSME PŘEKVAPIVĚ VYHRÁLI

14.05.2010 07:58

První turnaj finálové skupiny okresního přeboru mladších přípravek uspořádali v Rudné ve středu 12.5. Zlepšeným výkonem, oproti sobotnímu turnaji, jsme tento turnaj dokázali, pro nás překvapivě, vyhrát a ještě bez ztráty bodu. V prvním zápase nás čekal domácí tým z Rudné. Na soupeře jsme vlítli hned od začátku, ale vyložené šance ne a ne proměnit. Soupeř opět hrozil rychlými protiútoky. Jediný gól, který rozhodl utkání v náš prospěch padl z trestného kopu a to ještě v první půli. Výhra jedna nula byla zasloužená.

V druhém zápase jsme se utkali ze soupeřem z Hořovic, který vyhrál základní skupinu „B“ bez obdrženého gólu a s jednou remízou. Soupeře jsme zaskočili důrazem. Začátek zápasu se odehrával převážně před jejich brankou a proto jsme se také ujali vedení po střele z dálky. Soupeř stačil ještě do půle vyrovnat po dobře rozehraném rohovém kopu a naší chybě v neobsazení soupeřových hráčů. Druhá polovina utkání již byla vyrovnaná, ale ke šťastné výhře nám pomohla chyba brankáře, který dostal gól z velkého úhlu a výsledek už dokázali udržet až do dokonce – výhra 2:1.

V našem posledním utkání nás čekalo mužstvo Zdic. V sestavě jsme udělali od začátku několik změn a to vedlo k tomu, že jsme se dlouho nemohli prosadit. Až návrat k osvědčené sestavě nám zajistil vítězství 2:0.

Chtěl bych kluky pochválit za nasazení a přístup k jednotlivým utkáním, jen tak dál.

 

Tabulka po prvním finálovém turnaji

mužstvo výhry remízy prohra skóre body
FK Králův Dvůr
3
0
0
5:1
9
FK Hořovicko
2
0
1
6:2
6
FK Rudná
1
0
2
4:3
3
Olympie Zdice
0
0
3
0:9
0