PRVNÍ MÍSTO Z TURNAJE MLADŠÍCH ŽÁKŮ VE ZDICÍCH

29.01.2013 14:37

V sobotu 26.1.2013 jsme se zúčastnili halového turnaje mladších žáků ve Zdicích. Tento turnaj se zařadil k těm povedeným a to nejenom díky celkovému vítězství, ale hlavně předvedeným výkonem celého týmu. Turnaj se hrál systémem každý s každým a jedno utkání trvalo 20 minut.

První utkání kluci sehráli proti FK Hořovicko. Od začátku měli herní převahu, kterou dokázali zúročit v 9. minutě vedoucím gólem. Soupeř postupně hru vyrovnával a i díky troše štěstí skončilo utkání nakonec naším vítězstvím 1:0. V druhém utkání jsme narazili na SK Buštěhrad. Hned od začátku kluci udávali tempo utkání a dokázali to i gólově a zvítězili 5:1. Ve třetím utkání nás čekal celek domácích FK Olympie Zdice. Začátek utkání vyšel lépe domácím, kteří se ujali vedení 2:0. Naší kluci však nesložili zbraně a bojovali až do poslední minuty. V polovině utkání snížili na 2:1 a v poslední minutě zaslouženě vyrovnali na konečných 2:2. Další utkání jsme odehráli proti týmu Slavoj Mýto. Během tří minut, zhruba v polovině utkání, kluci rozhodli třemi góly o vítězství 3:0. Před naším posledním utkáním už bylo rozhodnuto o našem celkovém vítězství. I přesto však kluci přistoupili k utkání zodpovědně a s chutí si zastříleli a potvrdili celkové prvenství v turnaji jasným výsledkem 8:0.

Oproti předchozím turnajům předvedli kluci velmi dobrý kolektivní výkon a dokázali se prosadit i střelecky, když za pět utkání nastříleli celkem 19 branek! Na druhou stranu nelze tento výsledek přeceňovat, ale je potřeba na předvedené výkony navázat v dalších utkáních a to jak ve zbytku halové sezóny, tak i v blížící se jarní části sezóny (OP ml.žáků a MOP). V každém případě patří klukům poděkování za velmi kvalitní výkon.

 

 

Zdice 26 1 2013 - výsledky.pdf (34,2 kB)

Konečné pořadí:

  1. FK Králův Dvůr
  2. SK Buštěhrad
  3. FK Olympie Zdice
  4. FK Hořovicko
  5. Slavoj Mýto
  6. Litavan Libomyšl