SOBOTA 29.8.2009 – ZLATO Z BLŠAN

31.08.2009 08:59

Po delší turnajové a zápasové pauze jsme vyjeli v sobotu 29.8. 2009 na turnaj do Blšan. Hrálo se na velmi pěkném travnatém hřišti, jednom ze šesti travnatých hřišť v areálu FK Chmel Blšany, pět hráčů v poli plus brankář a hrací doba zápasu byla 15 min.

Turnaje se zúčastnilo osm mužstev rozdělených do dvou skupin. Skupinu „A“ tvořili FK Louny, SK Bílina, Baník Sokolov a FK Králův Dvůr. Druhá skupina „B“ byla ve složení TJ VČSA Ervěnice, FC Spořice, FK Chmel Blšany a FK Slavoj Žatec. Ve skupinách se hrálo každý s každým a první dva týmy postoupili do semifinále a ostatní hráli o umístění na 5-8 místě.

Naši malý „Cábelíci“ se postupně utkali s mužstvem Sokolova a jasně vyhráli 4:1. Dále s SK Bílina, které jsme porazili po boji 2:1 a nakonec s FK Louny, když utkání skončilo smírně 3:3. Po těchto výsledcích jsme skončili ve skupině první a postoupili do semifinále, kde jsme se utkali se druhým týmem skupiny „B“ TJ Ervěnice. Semifinále bylo bojovné, vyrovnané, ale zvládli jsme ho na výbornou, vyhráli 2:0 a postoupili do finále.

Ve finále na nás čekal soupeř, se kterým jsme se utkali již ve skupině, SK Bílina. Finále jsme začali dobře a ujali se vedení, ale soupeř dokázal vyrovnat. Rozhodující branka padla těsně před koncem a vstřelili ji naši kluci, utkání skončilo 2:1 a „Cábelíci“ tak získali do sbírky další cenný kov v podobě zlaté medaile.

Musíme pochválit všechny kluky za předvedené výkony a rodiče i fanoušky za povzbuzování našich fotbalistů.

Hráči:

Lukáš Abrahám, Martin Kašák, Jan Vrba, Šimon Krivačka, Martin Vitík, Viktor Harant, Matyáš Podroužek, Tomáš Tikovský, David Štětka

 

Skupina:

FK Králův Dvůr – Baník Sokolov    4:1

FK Králův Dvůr – SK Bílina    2:1

FK Králův Dvůr – FK Louny     3:3

Semifinále:

FK Králův Dvůr – TJ Ervěnice 2:0

Finále:

FK Králův Dvůr – SK Bílina   2:1