TENTOKRÁT Z TURNAJE DUKLY STŘÍBRO

11.03.2010 11:29

Po prázdninové přestávce jsme se podruhé zúčastnili turnaje pořádaném Duklou Praha v pěkném sportovním areálu v Praze Braníku „NA HAMRU“. A opět to byla účast úspěšná. V konečném pořadí jsme obsadili druhé místo. Turnaje se zúčastnilo osm mužstev, která byla rozdělena do dvou skupin a podle umístění ve skupině se hrálo dál o umístění na 5-8 místě a o 1-4 místo.

My jsme se postupně utkali s AFK Pečky, domácím týmem Dukly Praha a našim známým ČL-U Beroun. Do turnaje jsme vstoupili velmi těsnou výhrou nad AFK Pečky v poměru 2:1, řadu vyložených šancí jsme neproměnili. Utkání s domácím týmem jsme nezačali dobře. Rychle jsme prohrávali po chybách v rozehrávce od naší branky a zápas jsme stačili jen zkorigovat na konečných 6:4 pro domácí Duklu. V posledním zápase s ČL-U Beroun se rozhodovalo kdo půjde do boje o medaile a kdo jen o umístění na 5-8 místě. Utkání jsme rozehráli velmi dobře, vedli jsme 3:0 a soupeři pouze dovolili vstřelit ke konci jeden gól. V tabulce skupiny jsme obsadili druhé místo a v semifinále nás čekal první ze druhé skupiny, kterým bylo mužstvo Bohemians 1905. Do zápasu jsme nevstoupili dobře a hned v prvních vteřinách prohrávali, ale kluci předvedli bojovný výkon a utkání nakonec dovedli do úspěšného konce a zvítězili 3:2. Ve finále jsme narazili opět na domácí Duklu a opět jsme zaslouženě prohráli, tentokrát 2:0. Nevytvořili jsme si žádné střelecké příležitosti.

Druhé místo z takového turnaje je, ale dalším pěkným úspěchem našeho mužstva v této halové sezóně, kterou jsme tímto turnajem zakončili.

Sled našich zápasů ve skupině:

FK Králův Dvůr - AFK Pečky        2:1

FK Králův Dvůr - Dukla Praha    4:6

FK Králův Dvůr - ČL-U Beroun    3:1

Semifinále:

FK Králův Dvůr - Bohemians 1905    3:2

Finále:

FK Králův Dvůr - Dukla Praha    0:2

 

Konečné pořadí:

1. Dukla Praha; 2. FK Králův Dvůr; 3. Bohemians 1905; 4. Motorlat Praha; 5. ČL-U Beroun; 6. AFK Pečky; 7. Baník Most; 8. ČAFC Praha