TŘETÍ MÍSTO Z DOBŘICHOVIC 23.1.

26.01.2010 07:57

O víkendu 23.-24.1 2010 jsme se rozhodli odehrát dva turnaje. Na první turnaj jsme vyrazili do dobře známých Dobřichovic, kde pořádá své turnaje ABC Braník. Sestavy jsme přizpůsobili jednotlivým turnajům.

Turnaj byl rozlosován do dvou skupin po čtyřech týmech a nám los ve skupině „B“ přidělil postupně mužstva Hradec Králové, ČL-U Beroun a Neštěmic. V prvním utkání s Hradcem Králové jsme využili znalost tamní haly a jasně zvítězili 3:0 a soupeře zaskočili naší důraznou hrou. Druhé utkání a s naším známým okresním rivalem jsme rozhodli hned na začátku a dostali se až do čtyřbrankového vedení, které soupeř zkorigoval na konečných 4:1. V posledním utkání ve skupině s Neštěmicemi jsme se dlouho nemohli prosadit, ale na konec jsme jasně zvítězili 6:1 a vyhráli naší skupinu.

V semifinále jsme narazili na druhý tým skupiny „A“ a to bylo mužstvo z Mladé Boleslavi. Utkání jsme začali velmi dobře a ujali se vedení jedna nula, ale jako by nás to ukolébalo a přestali jsme bojovat a soupeř po našich chybách utkání obrátil a zvítězil 2:1. Utkání bylo vyrovnané a rozhodla ho naše nedůslednost před naší brankou. V utkání o třetí místo jsme opět sehráli s Hradcem Králové a na turnaji ho podruhé porazili, i když ne s takovým přehledem jako v prvním utkání.

Sled našich utkání ve skupině:

FK Králův Dvůr - Hradec Králové        3:0

FK Králův Dvůr - ČL-U Beroun        4:1

FK Králův Dvůr - Neštěnice            6:1

Semifinále:

FK Králův Dvůr - Mladá Boleslav        1:2

O třetí místo:

FK Králův Dvůr - Hradec Králové        4:2

Konečné pořadí turnaje:

1. Bohemians 1905; 2. Mladá Boleslav; 3. FK Králův Dvůr; 4. Hradec Králové; 5. ČL-U Beroun; 6. Chmel Blšany; 7-8. Neštěmice a Střešovice